Malatech Water Kft. 100%-ban természetes eredetű termékek a háztartásban, veszélyes vegyszerek helyett!

Termék kosár

SOS5300

Vásárlóinktól

"A férjem a garázs előtt szokta szerelni az autót, ami miatt a beton ott mindig olajfoltos. A termék segítségével ezeket a ronda olajfoltokat sikerült eltávolítani." - K. Szabolcsné, Miskolc

Forródrót

Kérdése van? Hívjon minket a (06-1) 278-0850-as telefonszámon, vagy kattintson ide és írja le kérdését e-mailben!

SOS 5300 Hydrocarbon - Ásványi olajszennyeződések eltávolítása gyorsan és hatékonyan!
100% természetes alapú készítmény

Olajfolt eltávolítás hatékonyan az SOS 5300-zal!

Felhasználási terület és adagolási javaslat:

Az SOS5300 egy természetes növényi kivonat, amely különféle felszíni ásványi olajszennyezések eltávolítására alkalmas. Az SOS 5300 egy természetes alapanyagú biotermék, hatóanyaga egy enzimrendszer és 12 olajbontó mikrobatörzs speciális kombinációja.

A flakon sűrítményt tartalmaz, melyben a mikrobák inaktívak! Tiszta vízzel hígítandó, a mikrobákat a hígítás aktiválja! Hígítási arány: 1:4. Csak a felhasználni kívánt részt hígítsa! A lenti útmutató már a hígított késztermékre vonatkozik

Az SOS5300 alkalmazása rendkívül egyszerű:

SOS 5300 olajfolt eltávolító A kívánt eredmény helyes használat esetén 1-2 nap alatt elérhető. Betonfelületeken, mélyen beivódott, nehezen bontható olajtípus (pl. motorolaj) esetén esetén 2-5 alkalommal (5 naponta) kell a terméket a felületre juttatni a folt teljes eltávolításához. Az ismételt kezelés előtt a felületett célszerű tiszta vízzel lemosni.

Tárolás:

30 Celsius alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől elzárva, gyerekek számára hozzáférhetetlen, lehetőleg száraz, hűvös helyen tartandó.
OTH Engedély Száma: OTH 4699–2/2006

Kedves Vásárlónk! A terméket, a kibővült termékkínálatunkat is tartalmazó ÚJ webáruházunkban tudja megvásárolni a “Megrendelem a terméket” linkre kattintva. Várjuk szeretettel a BIOFORCE Világában!



Akik ezt megvették vásároltak még:

Bioclean Septic
Emésztőgödör karbantartás
Bioclean Compost
Komposztálás